Vi söker

Försäljare till Åkersberga

 
 

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Åkersberga söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 32 timmar i månaden och är förlagd till varje fredag och varannan lördag.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna.
Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.
Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Lamberg, på telefonnummer: 08-503 302 28 eller Mikael Wenngren, på telefonnummer: 08-503 302 36.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 20 oktober vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. 
 
 

 

 
Ansök här
 
Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.
 
Information om tjänsten
Kontaktpersoner
Mikael Wenngren
tfn 08-503 302 36

Patrik Lamberg
tfn 08-540 648 17

Sista ansökningsdag
2017-10-20
 
Arbetsplats
Stockholm
 
Anställningsgrad
Deltid
 
Anställningsform
Tillsvidareanställning
 
Ansök här
 
Dela den här karriärmöjligheten!