Vi söker

Butikschef till Stora Torget

 
 

Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Vi söker en butikschef till Stora Torget, Sundsvall

Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag!
I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Butiken har 10 medarbetare.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna.
Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.
Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Som butikschef på Systembolaget har du det direkta ansvaret för ansvarsfull försäljning och personalen i din butik. Som butikschef skapar du förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni kan leverera imponerande kundmöten. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamheten. Till hjälp har du butikens ledningsgrupp. Du hanterar personalplaneringen och sortimentsanpassningen. Du deltar också i den dagliga butiksdriften, beställer varor och leder och deltar i försäljnings- och lagerarbetet.

Om dig
Du är en serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös person som är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap och har förmåga att sätta sunda och tydliga gränser, samt att du är mål- och resultatorienterad och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov.  Du brinner för det goda kundmötet och ser det coachande ledarskapet som en av de viktigaste nycklarna till att nå resultat. Du kommer att leda och arbeta tillsammans med dina medarbetare i den dagliga driften. Genom ett passionerat ledarskap, en stark vilja, ett stort engagemang, hög energi samt ett starkt personligt ledarskap lyfter du och dina medarbetare kundmötet till högsta nivå.
Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har dokumenterad handel- och ledarerfarenhet och en av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas.

Du har fyllt 20 år.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer.
Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och avancera inom Systembolaget.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Mörtsjö områdeschef, på telefonnummer 08-503 311 39, Christer Jigemark på telefonnummer 010-503 2105 eller Kalle Svedåker på telefonnummer 010-503 2107.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 31 okt vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev.

 
Ansök här
 
Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.
 
Information om tjänsten
Kontaktpersoner
Christer Jigemark
tfn 010-5032105

Christina Mörtsjö
tfn 08-503 311 39

Kalle Svedåker
tfn 010-5032107

Sista ansökningsdag
2017-10-31
 
Arbetsplats
Sundsvall
 
Anställningsgrad
Heltid
 
Anställningsform
Tillsvidareanställning
 
Ansök här
 
Dela den här karriärmöjligheten!