Jobba hos Systembolaget

Lagerarbetare

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Varudepån i Örebro är en av våra två depåer i Sverige som försörjer våra butiker, ombud och hemleveranskunder runt om i landet med våra varor.

Rollen
Som lagerarbetare har du ansvar för kundspecifika beställningar som skall plockas, packas och förberedas för frakt ut till våra kunder. Efterhand kommer ansvaret att utvecklas och nya arbetsuppgifter kommer att förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, där arbetstid förlagd i 2 skift kan bli aktuellt.

Om dig
Är du serviceinriktad? Har du god social kompetens och trivs att jobba i team? Har du en god problemlösningsförmåga och gillar att komma med nya idéer? Är du ansvarstagande och tar egna initiativ? Har du god telefon- och datorvana? Har du gymnasieutbildning? Har du god fysik då tunga lyft förekommer? Har du röststyrd plock vana? .Uppfyller du detta är du välkommen att ansöka.

Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning/truckkort är ett krav.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Windh, Depåchef, Mirza Nuhic, driftsamordnare eller Jakob Åsberg, facklig representant på telefonnummer 019-31 48 50

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev.

 

Information

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad
Heltid
Sista ansökningsdag
2018-02-25
Arbetsplats
Örebro, Varudepå
Kontaktpersoner
Varudepå Örebro
tfn 019-31 48 50